Meghalt a diák, akit a múlt héten a testnevelő tanára élesztett újra az iskolában

halál iskola tragikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi múlt héten egy újpesti gimnázium tanulói és tanárai. Az iskola egyik diákja a karácsonyi focitorna előtt esett össze. Akkor még sikerült a fiú állapotát stabilizálni, mára viszont a szervezete feladta a küzdelmet.

Ma a Könyves Kálmán Gimnáziumban szomorúan indult a reggel. Az igazgató tragikus hírt közölt: a 11. osztályos Ákos életét vesztette; a szervezete feladta a küzdelmet. A korábbi szívszorító esetről, hogy a 17 éves fiú a testnevelés óra előtt összeesett és a tornatanára és két másik kolléga stabilizálta állapotát a life.hu is beszámolt.

Forrás: Könyves Kálmán Gimnázium honlapja

Részlet Szepesváry László Igazgató Úr hétfőn reggel elhangzott iskolarádiós beszédéből:

„Kedves Diákok! Kedves Tanártársaim!

Felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan tragikus hírt kell bejelentenem. A Könyves Kálmán Gimnázium diákja, a 11.c osztály tanulója, Debreczeni Ákos meghalt. Ennyi az élet..., a tanítványból, az osztálytársból, a barátból egy szempillantás alatt elillan.

Hiábavaló volt minden küzdelem, reménykedés, az öröm a kezdeti jó híreknek. És mi, akik itt maradtunk, értetlenül állunk, hogyan történhetett ez meg. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.