sztrókot kapott M. Richárd M. Richárd halálhír M. Richárd sztrók M. Richárd állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja az a hír kezdett terjedni az interneten, hogy elhunyt a Dózsa György úti halálos baleset okozója. A hírt rögtön cáfolták az ismerősei, ám hamar kiderült, mégis nagy a baj.

M. Richárd három és fél évnyi börtönbüntést kapott a két ember halálával járó baleset okozásáért. A férfi még 2017-ben a megengedett sebesség többszörösével száguldozott Budapesten, amikor ütközött egy szabályosan haladó járművel és mindkét autó a közeli buszmegállóba csapódott. A várakozók közül hárman megsérültek, a vétlen autó utasai közül azonban ketten életüket vesztették.

Sztrókot kapott a börtönben Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi Szombathelyen töti büntetését, karácsonykor azonban kórházba kellett szállítani. Ekkor kezdtek el terjedni a halálhíréről szóló információk. Mára kiderült, hogy bár válságos volt az állapota, M. Richárd életben maradt. Sztrókot kapott, de az orvosok megmentették az életét – tudta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.