Lezárult a vizsgálat: kiderült, mi okozta a 37 éves világsztár halálát

Forrás: Instagram/gaspardulliel -
síbaleset Gaspard Ulliel színész Gaspard Ulliel halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves korában elhunyt Gaspard Ulliel francia színész halálának oka síbaleset volt - állapította meg franciaországi albertville-i rendőrség.

A César-díjas színész, az Ez csak a világ vége és a Marvel bemutatás előtt álló Moon Knightjának sztárja a Francia-Alpok La Rosiere falujában síelt január 19-én egy közepes nehézségű pályán, tiszta időben. Délután négy óra körül balra kanyarodva összeütközött egy másik síelővel az albertville-i ügyészség közleménye szerint.

Gaspard Ullielt az egyik legsármosabb francía színésznek tartották Forrás: Instagram/gaspardulliel

Ulliel és a baleset másik résztvevője is közepes sebességgel haladt az ütközéskor, ami után mindketten a földre estek. A másik síelő egy negyvenéves litván férfi volt, aki sisakot viselt, neki nem esett baja. Tanúként hallgatták ki. Ulliel feje a talajnak csapódott. Rajta nem volt sisak, amikor a mentőcsapat a helyszínre ért.

A színész temetését csütörtökön tartották a Párizs szívében lévő Sainte-Eustache templomban, csaknem ezren búcsúztak tőle. Családján kívül rengeteg barát és színésztárs - köztük Catherine Deneuve, Lea Seydoux, Jérémie Renier, Vincent Cassel és Nathalie Baye rótta le tiszteletét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.