Használt óvszereket dobált az adománygyűjtőkbe - ezzel akarta Jézus üzenetét terjeszteni

Forrás: Shutterstock -
undorító óvszer India templom vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen bizarr történet látott napvilágot. Az indiai férfi egészen gusztustalan módját választotta a hittérítésnek.

A 62 éves indiai férfit, Devadas Desait azért tartóztatta le a rendőrség, mert használt óvszereket dobott a templomok adománygyűjtő dobozaiba. Az óvszerek mellett politikusok képeit és kézzel írt leveleket is rendszeresen bedobált a kirakott dobozokba.

A férfi már egy éve borzolta a kedélyeket undorító térítési szokásaival, de mindeddig nem tudták lefülelni. Most egy kis falu templománál tartóztatták le - írja a Daily Star.

A rendőrség szerint a férfi túlbuzgó keresztény, aki sok évvel ezelőtt elhagyta feleségét és gyermekét, a kapcsolatot sem tartja velük. Munkanélküli, abból él, hogy műanyagot ad el ócskavas-kereskedőknek.

"Jézus üzenetét terjesztem. A Biblia azt mondja, hogy Jézuson kívül nincs Isten. Miért óvszerek? Tisztátalan ajándékokat tisztátalan helyekre kell adni. Nincs lelkiismeret-furdalásom" - mondta a vallomásakor Desai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.