Kiderült, halála előtt mit mondott Zámbó Jimmy a volt feleségének

Zámbó Jimmy utolsó szavak Zámbó Jimmy utolsó szavak Zámbó Jimmy halála Csoma Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes egy véletlen balesetben vesztette életét, ám rajongói két évtizeddel a halála után sem feledik kedvencüket. Nem csak ők, hanem a családtagjai is gondosan ápolják Jimmy emlékét.

Csoma Vera, Zámbó Jimmy első felesége a hetvenes évek végén kötötte össze életét a Királlyal. Szerelmükből egy gyermek született és Zámbó Krisztián édesapja nyomdokaiba lépve az énekesi pályát választotta.

Vera a válás óta egyedül él, és közel negyven év alatt nem talált még egy olyan nagy szerelmet, mint amilyen Jimmy volt számára. Az asszony az énekes halálának évfordulója alkalmából felidézte, mit mondott neki Jimmy a halála előtti utolsó beszélgetésük során.

Találkozni szeretett volna volt feleségével

– emlékezett vissza arra a novemberi estére Vera a Story magazinnak, aki elárult még egy különös dolgot Jimmyvel kapcsolatban.

"Időnként vele álmodom. Egy évben egyszer biztosan. Érdekes, mert minden elhunyt szerettem, így ő is, él az álmomban. Egy család vagyunk, és boldogok. Talán ezzel üzeni nekem, hogy mind jól vannak odafenn, és a szeretet sosem szűnik meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.