Megszólalt a lecseréléséről Szente Vajk: tíz év után kerül le a képernyőről

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Magyarország szeretlek! csere Szente Vajk Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év után búcsúzik a nézőktől Szente Vajk, a "Magyarország, szeretlek!" műsorvezetője.

"Bár nagyon szerettem és sokat köszönhetek a műsornak, úgy döntöttem, ideje lezárni. A tévé másfajta világ volt, mint a színház, mindig érdekes kitekintésként tekintettem erre. Szerettem a háttércsapatot, minden forgatás jó hangulatú volt, fantasztikus sportolókkal találkozhattam, a legemlékezetesebb adás pedig egy szilveszteri műsor volt, amikor a barátaim, Feke Pali, Nacsa Olivér és Nagy Sanyi voltak a vendégek – emlékezett vissza Szente, akinek helyét Pindroch Csaba vette át. Örülök, hogy ő lett a műsorvezető. Szenzációs színész, biztosan jó lesz ebben a szerepkörben is, és jól megoldja a helyzetet." - nyilatkozta a Jászai Mari-díjas rendező.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A színész elmondása szerint nem a műsorral volt problémája, csupán arról van szó, hogy színházi munkái minden idejét elveszik.

"Március 15-én mutatjuk be a Kőszívű című darabot, ezen felül rendezek a Müpában; Kecskeméten a Rómeó és Júlia operát mtatjuk be, valamint egy 1848-as filmen is dolgozunk" – folytatta Szente Vajk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.