"Nem én vagyok a patás ördög" - megtörte a csendet Meggyes Dávid

Horváth Gréta válás megcsalás félrelépés botrány Meggyes Dávid Meggyes Dávid és Horváth Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy két évnyi házasság után külön utakon folytatja a TV2 sztárpárja. Az egyszerű válásnak induló történet azonban nagyon gyorsan szövevényes botránnyá vált.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid kapcsolata egy harmadik fél miatt ért véget. A válás híre meglepően heves indulatokat váltott ki a kommentelőkből, az pedig csak olaj volt a tűzre, hogy Dávid állítólag több nővel is megcsalta feleségét. Gréta számolt be arról, hogy a hír után többen is megkeresték, hogy viszonyt folytattak a férjével.

"Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között" – mesélte a Ripostnak Meggyes Dávid.

"Nem én vagyok a patás ördög" Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Dávid sajnálja a történteket, arra azonban nem szeretett volna reagálni, hogy mivé fajult az interneten ez a történet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.