Valóságos mészárlás történt Kiskunfélegyházán: lehet, hogy a párduc a tettes

Forrás: Shutterstock / Készítette: davemhuntphotography -
mészárlás Fekete Párduc tetem Kiskunfélegyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben láttak először Kiskunhalas környékén egy nagymacskát, amelyről kiderült, hogy valószínűleg fekete párduc. Most Kiskunfélegyházán végzett pusztítást egy ragadozó és azt feltételezik, hogy a párduc műve lehetett. 

Fekete színű nagymacskát rögzített mozgás közben egy kamera egy Kiskunhalas határában zajló építkezés közelében: a felvételt a város polgármestere osztotta meg a közösségi oldalán. A rendőrség szakértők bevonásával kezdte meg a felvétel valódiságának és az állat fajtájának vizsgálatát. Kiderült, hogy a videó igazi, és valószínűleg egy fekete párduc az. Az állatnak azóta nyoma veszett, de most Kiskunfélegyházán egy ragadozó hatalmas mészárlást végzett, azt feltételezik, a párduc műve lehetett.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock / Készítette: davemhuntphotography

Az egyik helyi gazda tájékoztatása szerint a ragadozó 8 báránnyal végzett.

"Mindenki vigyázzon az állataira, mert nálunk reggelre Szabó-hegy 2-es dűlő legvégén mészárlás történt! 8 állatot tépett szét, egyelőre nem tudni micsoda! Hatóságok értesítve és keresik, mi lehetett" - idézi a gazda bejegyzését a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.