Botrány Damu Roland temetése körül - Feljelentették a színész fogadott anyját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
bosszú Damu Roland temetés rendőrség botrány feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nyugudhat békében az elhunyt színész, családi viták és egy rendőrségi feljelentés miatt nem tudják eltemetni.

Eddig is állt a bál a Damu családban, a szülők és a fogadott anya között. A színész a nagynénjét tekintette édesanyjának, s mivel szüleivel a kapcsolata híresen rossz volt, nem akarta, hogy a temetésén jelen legyenek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Bors információi szerint a 72 éves nagynénit, aki jóhiszeműen, Damu szóbeli végakarata szerint elkezdte intézni a színész temetését, feljelentette az idősebbik Damu. A rendőrség megkereste a fogadott anyát, akit nagyon felzaklatott, amikor megtudta, hogy szerintük nem volt joga a temetést intézni. Nyilatkozni nem akart, de Damu Roland unokaöccse megtette helyette:

„Feljelentés érkezett ellene Roland édesapjától. Váratlanul érte a mamámat, amikor megcsörrent a telefonja, és a vonal túlvégén egy rendőrnő szólalt meg, és közölte a tényeket. Tájékoztatta, hogy feljelentés érkezett ellene Damu Roland édesapjától, és azzal vádolják, hogy nem volt joga a temetés ügyeit maga intézni. A mamám nagyon kikészült, amikor elmondta, hogy mi történt, percekig nem tudott beszélni, annyira sírt" - mondta el Tóth István.

Istvánék nagyon szeretnék tudni, hogy mikor lesz a temetés, de úgy gondolja, míg Roland pont azt nem akarta, hogy a szülei jelen legyenek az utolsó útján, úgy néz ki, végül ők lesznek kizárva a szertartásról.

Damu Roland édesanyja egy hónappal a fia halála után szintén elhunyt, koronavírus-fertőzés okozta szövődményekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.