Hihetetlen dolgot állít az időutazó: hamarosan óriási felfedezést tesz az emberiség

időutazó Atlantisz Tiktok felfedezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy TikTok-felhasználó, aki magáról azt állítja, hogy időutazó, megosztotta, milyen óriási felfedezést fog tenni hamarosan az emberiség. 

Több mint 1 millió követője van annak a TikTok-felhasználónak, aki magáról azt állítja, hogy időutazó, és a 2174-es évből tért vissza. Megosztotta, hogy mi vár hamarosan az emberiségre, és milyen óriási felfedezést fogunk tenni február másodikán.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Elmondta, három búvár hamarosan egy különös civilizáció nyomait fogja felfedezni az Atlanti-óceán mélyén: a romok és a tenger alatti barlangok egy ember-hal életforma nyomaihoz vezetik őket, vagyis nemsokára rábukkannak Atlantisz elveszett városára. Azonban az első találkozás nem zajlik majd jó hangulatban, méghozzá az emberek környezetszennyezése miatt. Később azonban a kapcsolatunk javulni fog - szúrta ki a Bors.

@aesthetictimewarper I have said this is going to happen for a long time. #fyp#fypage#timetraveler#timetravel#timewarper#viral#xyzbca♬ The Time is Coming - Aery Yormany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.