Horváth Gréta elárulta, milyen kapcsolat van közte és Csuti között

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta és Csuti házasságának befejezése egyaránt nagy visszhangot keltett, az emberek pedig egyből elkezdtek kombinálni. Gréta reagált azokra a felvetésekre, miszerint lehet köztük valami. 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága nem ért véget botrányoktól mentesen, ahogy Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata sem. A párosok tagjai közül egy-egy már új szerelmet is talált, köztudott, hogy Dávid Stana Alexandrával jött össze, Edina pedig G.w.M-mel. Az egyedül maradt, összetört szívű feleket pedig a rajongók összeboronálták, hiszen Csuti fel-feltűnt Gréta egy-egy fotója alatt. Ám kiderült, hogy ez az egész csak kombináció.

Horváth Gréta reagált arra, hogy összeboronálták Csutival TV2

"Jaj, nahát erre az ember már tényleg nem tud mit mondani! Én a Csutival egész életemben szerintem ha ötször beszéltem, akkor sokat mondok. Akkor is munka kapcsán, szerintem unatkoznak az emberek..." - idézi a Blikk Grétát, aki egy rajongója kérdésére válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.