Mellbimbópiercinget csináltatott a TV2 riportere - Fotó

kép fotó Budavári Fülöp Sztárban sztár mellbimbópiercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budavári Fülöp hosszas gondolkozás után úgy döntött, hogy megosztja követőivel az új testékszeréről készült fotót a közösségi oldalán. 

Fülöp az Instagramon lett közkedvelt, mára majdnem 130 ezres követőtábborral rendelkezik. Jelenleg pedig ő a Sztárban Sztár riportere.

Izmos felsőtestéről osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, amelyen tisztán látszik az új mellbimbópiercingje. Írja a Blikk.

„Sokat gondolkoztam, kitegyem-e ezt a képet, de aztán arra jutottam, ha már megcsináltattam, megmutatom nektek. Nagyon rég gondolkoztam a mellbimbópiercingen. Tegnap összeszedtem minden bátorságom és meg is csináltattam. Ne szóljatok be sokan érte" – írta a bejegyzése alá az influenszer, akiről nemrég azt pletykálták, hogy van valami közte és Zimány Linda között. Íme, az igazság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.