Orbán Józsi szerette el Flipper Öcsi múzsáját, akiről a Gina című slágert írta

Forrás: Origo -
Gina Harmath Marianna Gina szerelmi háromszög Orbán József Flipper Öcsi Jeszenszky Béla Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi szerelmi háromszögre derült fény a '80-as évekből.

Flipper Öcsi közel két évig alkotott egy párt múzsájával, a Gina című dalának ihletőjével. Harmath Marianna modellként dolgozott a nyolcvanas években és több ismert zenész is odáig volt érte.

– kezdte a visszaemlékezést a Blikknek Gina. A nő sok éjszakát töltött együtt Flipper Öcsivel, azonban semmi sem történt közöttük. Az énekes tiszteletben tartotta, hogy Gina még várni szeretne. Az együttlétre végül nem került sor, mivel a lány megismerkedett a 100 Folk Celsius énekesével, és azonnal beleszeretett Orbán Józsiba.

Flipper Öcsi két évig élt együtt múzsájával Forrás: Origo

Mivel ekkor Öcsi is szingli volt, a két fél ismét egymásra talált, Gina azonban mégis visszament Józsihoz. A két zenész között feszült lett a viszony Gina miatt, aki végül egy harmadik férfi mellett találta meg a boldogságot. Az újabb nagy szerelemből egy kislánya is született, akit jelenleg egyedül nevel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.