"Az egész napot végigsírtam" - Orosz és ukrán barátaiért aggódik a magyar énekesnő

Forrás: Instagram/Sebestyén Katja -
aggodalom Sebestyén Katja Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője nehéz napokon van túl. Az énekesnőnek több ukrán és orosz származású barátja van, akikről a háború kirobbanása után semmi hírt nem hallott.

A Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató versenyzője, Sebestyén Katja egészen 8 éves koráig élt a családjával Moszkvában, utána költöztek Magyarországra.

Az orosz-ukrán háború kirobbanása után egyből telefonhoz nyúlt, de órákig egyetlen barátja sem adott magáról életjelet, így nagyon aggódott.

"Nekem az egész baráti köröm ukrán és orosz, mindannyiukért aggódom. A háború kitörésének hírére elkezdtem felhívni őket, de senki sem vette fel... csütörtökön az egész napot végigsírtam. Pénteken futottak be az első hírek, szerencsére a barátok többségének sikerült Magyarországra jönniük még azelőtt, hogy besorozták volna őket katonának" - nyilatkozta a Borsnak.

A világhírű színésznő, Milla Jovovich szintén aggódik orosz és ukrán felmenőiért, és érzéseiről egy szívszorító posztban vallott az Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.