Schobert Lara őszintén vallott édesanyjával való kapcsolatáról: "Nem volt túl jó a kapcsolatunk"

Forrás: TV2 -
élet Rubint Réka Schobert Lara család eltávolodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara őszintén vallott arról, hogy volt olyan időszak az életében, amikor nem ápolt túlzottan jó kapcsolatot az édesanyjával.

Lara nehéz időszakon van túl. Legutóbb arról írtunk, hogy nincs tisztában az értékeivel és az adottságaival.

Korábban csak szülei miatt vállalták a szerepléseket, de mára rájött, hogy van jó oldala is ennek a világnak.

"Nem tagadom, korábban voltak nehéz időszakaim, mert sok nehézséggel kellett megküzdenem emiatt. Egy ideig azt gondoltam, hátrány az országos ismertség, sokszor el is dobtam volna, de a mai eszemmel, tizennyolc évesen már másképp látom. Ma már áldásként élem meg. Sokkal több ajtó nyílik meg előttem a nevem miatt, és hát nem tagadom, így kicsivel könnyebb az életem. Most már szeretem, hogy Schobert Lara vagyok" - nyilatkozta Lara az nlc-nek.

Forrás: TV2

Az interjúban édesanyjával való kapcsolatáról is vallott:

"Anya a legjobb anya a világon. Bár bevallom, az elmúlt két évben kicsit eltávolodtunk egymástól, nem volt túl jó a kapcsolatunk. Voltak mélypontjaim, neki pedig fájt, hogy szenvedni látott. Próbált kedvesen közeledni, de én rosszul reagáltam ezekre. Ma már sajnálom, hogy megbántottam és ebből is sokat tanultam. Amióta túl vagyok ezen, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna. Újra boldogság van a családban, anyával és apával is nagyon jó a viszonyom. Egy dolgot soha nem felejtek el: mi egy nagyon összetartó család vagyunk, bármi történik, mindig számíthatunk egymásra. Ez a mai világban borzasztóan nagy érték" - magyarázta Lara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.