Exatlon Hungary fotó Gyenesei Leila Monoki Lehel Exatlon All Stars bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ- és Európa-bajnok öttusázó nemrég hosszabb időt töltött Dominikán, ugyanis meglátogatta férjét, Monoki Lehelt az Exatlon forgatásán. A sportriporter vette át Palik László helyét a TV2 nagy sikerű műsorában, amelyet idén is a Karib-tenger mellett forgatnak.

Gyenesei Leila rendszeresen posztolt a meseszép országból, azonban nemrég eljött a búcsú ideje. Elköszönt szerelmétől, valamint a karibi országtól és február végén visszatért Magyarországra. Az utazás előtt még egyszer utoljára megmártózott a ragyogóan tiszta kék vízben és egy fotót is posztolt a tengerpartról.

A követők imádják Leila bikinis fotóját és minden egyes komment dicséri a sportolónő alakját és vitathatatlan szépségét. Alig, hogy hazaérkezett, szinte azonnal újra munkába is állt. Leila szerelméhez hasonlóan műsorvezetőként dolgozik és láthatóan ragyog a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.