Mellkason lőtte magát egy vadászpuskával a Videoton egykori kapusa

öngyilkos öngyilkossági kísérlet Videoton öngyilkosság tragédia Mladen Bozovic labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mladen Bozsovicsot lőtt sebekkel találták meg a saját háza előtt. A MOL Fehérvár korábbi, negyvenkétszeres montenegrói válogatott kapusa maga ellen fordította a fegyvert.

A szerb sajtó értesülései szerint Bozsovics egyszer lábon, egyszer mellkason lőtte magát egy vadászpuskával, úgy tudni, hogy előtte gyógyszereket vett be. A kapust kórházba szállították, a legfrissebb információk szerint kielégítő az állapota.

A szerb Kurír arról értesült, hogy Bozsovics nem először jutott el az öngyilkosság gondolatáig. Anyagi gondokkal és mentális problémákkal is küzdött, emellett gondjai adódtak a hatóságokkal családon belüli erőszak miatt.

Mellkason lőtte magát egy vadászpuskával a Videoton egykori kapusa, Mladen Bozsovics Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Bozsovics 2011-ben, a Buducsnoszt és a Partizan Belgrád érintésével került Székesfehérvárra, ahol három év leforgása alatt 89 mérkőzésen lépett pályára. Ezután Oroszországban, Cipruson és a hazájában is védett, jelenleg a montenegrói Zeta kapusa.

Az utóbbi időben egyre többen beszélnek nyíltan mentális betegségeikről, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemrég Gáspár Győző vallott őszintén a problémáiról, aki ráadásul a napokban jött ki a pszichiátriáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.