Ezüstlakodalmát ünnepelte a színész: "A legjobb barátomat vettem feleségül"

házasság ezüstlakodalom Michael McKean házassági évforduló évforduló Annette O'Toole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael McKean azon színészek egyike, akiknek az arca sokkal híresebb, mint a neve. McKean a közel ötvenéves pályafutása során rengeteg sorozatban és filmben játszott, színpadon és zenészként is kipróbálta magát.

McKean legelső nagy munkája az idehaza kevésbé ismert Laverne & Shirley című vígjátéksorozatban volt, ahol 149 részen át szórakoztatta a közönséget. Ehhez hasonló másik nagy munkája nem volt, de számtalan alkalommal játszott közepes, és rengetegszer kisebb szerepeket sikersorozatokban. Feltűnt a Gyilkos sorokban, A dadusban, a Jóbarátokban, az X-Aktákban és a Castle-ben is.

Michael McKean 23 évvel ezelőtt, 1999 tavaszán vette feleségül Annette O'Toole-t, a Nash Bridges - Trükkös hekus főszereplőjét. Az ezüstévfordulót egy különleges, imádnivaló közös fotóval ünnepelték a közösségi médiában. A fotók alatt szólalt meg McKean is, aki itt írta, hogy legjobb barátját vette feleségül és ez a kapcsolat azóta is remekül működik – írja a People.

Külön érdekesség, hogy McKean első házassága pontosan 23 évig tartott. A színész 1970 és 1993 között élt együtt Susan Russell-lel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.