Kiderült a titok: kisgyermekes anyukával jött össze a magyar énekes

Forrás: Instagram -
Szabó Ádám fotó párkapcsolat titok szerelem Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádámot évekkel ezelőtt tehetséges harmonikásként ismerte meg az ország, majd nem sokkal később megmutatta, hogy énekelni is tud. Legnagyobb sikere egyértelműen az volt, amikor megnyerte a Sztárban Sztárt.

Két évvel ezelőtt igazán nagy port kavart Szabó Ádám és Tóth Andi szakítása, akik kapcsolatuk után egy ideig még sokszor látták egymást. A két énekes versenyben volt ugyanis a Sztárban Sztár című showműsorban, és nagy esélyekkel vágtak neki az évad döntőjének. A műsort végül Ádám nyerte, de a finálé után még hónapokig beszédtéma volt, hogy a szakítás után összejönnek-e újra, vagy sem.

Megmutatta szerelmét Szabó Ádám Forrás: Instagram

Tavaly nyáron Ádám egyértelmű jelét adta annak, hogy ismét szerelmes, ám már nem Andi a szíve választottja. Kedvesének kilétét viszont titokban tartotta, mivel még nagyon a kapcsolatuk elején jártak. Most viszont egy Instagram posztban saját magát leplezte le. A népszerű énekes-zenész a Ripost információi szerint egy kisgyermekes édesanya, Berni oldalán találta meg a boldogságot.

Ádám nem most először jött össze gyermekes nővel, egyik előző kapcsolatában a nála két évvel idősebb Nikibe szeretett bele, akinek akkor már volt egy kisfia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.