Vagyonokat keres azzal, hogy lefilmezi magát evés közben: gyerekek is rajonganak érte

Forrás: YouTube -
YouTube vagyonokat keres evésvideó videó ASMR evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten szinte bármilyen tartalommal sikeres lehet az ember. Számtalan példát láthattunk arra, hogy énekeseket, zenészeket a netre feltöltött videóik alapján fedeztek fel, míg sokan mások azzal keresik a kenyerüket, hogy egymás után készítik a szórakoztató vagy tanulságos videóikat.

Videózásból él a kanadai Naomi MacRae is, aki rövid idő alatt a világ legnépszerűbb influenszerévé vált. A 27 éves hölgy öt évvel ezelőtt hozta létre saját csatornáját a legnagyobb videómegosztó portálon, mára pedig több mint másfél milliárd megtekintésnél tart a YouTube-on. Hetente kerülnek fel az új videói, amelyekben Naomi nem csinál semmi mást, csak eszik.

Milliókat keres azzal, hogy eszik és mindezt videóra veszi Forrás: YouTube

A fiatal szőke hölgy úgynevezett ASMR-videókat készít, amelyek arra szolgálnak, hogy hangokkal stimulálják az emberi idegpályát. A jóleső borzongást, vagy vulgáris kifejezéssel élve agyi orgazmust kiváltó hangok rendkívül népszerűek, ugyanis képesek ellazítani az embert. A megnyugtató érzést kiválthatja a suttogás, a kopogtatás, a tűzifa ropogása, a falevelek zizegése vagy az evés és a rágás.

Naomit sok támadás érte a videói miatt, ugyanis egyesek szerint ez nem más, mint egyfajta pornó. A nő azonban határozottan tiltakozik az ellen, hogy munkásságát az erotikus tartalmakhoz hasonlítsák. Követői döntő többsége ugyanis hozzá hasonló fiatal nő, de sok gyermek is nézi, hallgatja megnyugtató videóit.

Az evésvideók igencsak jövedelmezőek, ugyanis Naomi havonta 600 ezer fontot, átszámítva 270 millió forintot keres ezekkel. A tartalomkészítés lett a főállása – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.