Három éve zaklatják Balázs Klárit: kiderült, kik állnak a halálos fenyegetések mögött

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György fenyegetés Balázs Klári kommentelők internet zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve szélmalomharcot vív a népszerű énekes, Korda György felesége. Balázs Klári életét ugyanis nap mint nap megkeserítették névtelen rosszakarói, akik nemcsak visszaéltek a nevével, de terrorban is tartották őt.

Az internetes zaklatás napjaink egyik legsúlyosabb problémája, ami fiatalokat, és sajnos időseket is egyaránt érint. Az álprofilok mögé bújt csalók bárkit kiszemelhetnek, és nemcsak terrorban tarthatják, de akár zsarolhatják is a gyanútlan és jóhiszemű internetezőket. Balázs Klári is megtapasztalta, milyen érzés hosszú időn át hiába küzdeni a névtelen kommentelők ellen.

Az énekesnő már minden eszközt bevetett, hogy leállítsa a zaklatóit, akik visszaéltek a nevével és egy hamis rajongói oldalt is létrehoztak, majd ott álhíreket osztottak meg a Korda-Balázs házaspárról. Klárika végül maga vette kezébe az ügyet és kinyomozta, kik lehetnek a rosszakarói.

Végre fellélegezhet Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

– mesélte Klárika a Borsnak. Az énekesnő megdöbbentő részleteket is elárult a zaklatóiról, akik üzenetben és kommentben is a halálát kívánták.

„Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket. Egyszerűen le lehet ezt zárni; kiírtam az oldalamra a neveket, és ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk" – tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.