Botrány egy budapesti céges bulin: szexről poénkodott, életveszélyes sérüléseket szenvedett

Forrás: Shutterstock -
karácsonyi buli életveszélyes sérülés szex ütés Céges buli Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik kolléga olyan sokat ivott, hogy a párjának kellett érte jönnie. A férfi épp hazavitte volna a nőt, amikor egy részeg idegen eleresztett egy poént, amely felbőszítette a nő barátját.

Az eset még tavaly történt egy karácsonyi céges bulin az egyik budai bisztróban. Az egyik kolléganő rosszullétig itta magát, ezért a párjának kellett őt hazavinnie. A fiatalember megjelent a helyszínen, ahol a mosdóban talált rá kedvesére, akit több női kollégája, valamint egy részeg férfi próbált kijózanítani.

A férfi a karjában vette a barátnőjét, és elindult vele az autójához, amikor a részeg férfi utánaszólt, hogy kár, hogy elviszi, mivel épp most akart szexelni a nővel. A barát ekkor lefektette a földre a nőt, odalépett a részeghez és behúzott neki egyet. Az illető megtántorodott, elesett, és úgy beverte a fejét, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Forrás: Shutterstock

A részeg nő barátja felfüggesztett börtönbüntetését töltötte az eset idején, ezért a Fővárosi Ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a támadóra. Ha elítélik, életveszélyt okozó testi sértés mellett a garázdaság miatt kiszabott nyolc hónapot is le kell ülnie.

Az ügyészség az eset kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy ha valaki kihívja maga ellen a sorsot, és így éri életveszélyesnek minősülő sérülés a megtorlás miatt, az sem mentesíti a megtorlót a büntetőjogi felelősségre vonás alól – idézi a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.