Egymást szapulja ByeAlex és az ismert magyar étteremlánc: óriási balhé lett egy burgerből

Forrás: Instagram/byealexittvan -
vita balhé kommentháború komment hamburger Pesti Pipi hozzászólás ByeAlex csirkeburger burger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt helyről érkezett az év eddigi legnagyobb és legbizarrabb celebbotránya.

Az ismert zenész és mentor követői már megszokhatták, hogy ByeAlex nem rejti véka alá a véleményét. Őszintén, sokszor csípősen fogalmaz és elég gyakran megszólal a fontos témákban. Ezúttal azonban egy látszólag apró bosszúságból lett óriási balhé, amelyből a rajongók előtt zajló, bizarr kommentháború kerekedett.

ByeAlex tegnap egy bejegyzésben arról írt, hogy az internetről rendelt ételét lehűtötte a melléje csomagolt hideg üdítő. Ebben a posztban elsőre nem volt semmi megbotránkoztató, a történetre azonban reagált az az étterem, ahonnan a zenész rendelt és ez indította be a lavinát.

– írta a burgerező, az utolsó mondatokat pedig nem hagyhatta szó nélkül Alex sem.

Forrás: Instagram/byealexittvan

– reagált az első üzenetre az RTL Klub sztárja. Ezt követően egymást váltották az újabb és újabb, mindenki számára látható hozzászólások.

Alex követőit megosztotta az eset, többen is a védelmükbe vették a burgerezőt, mondván korrektek és bármi panasz volt korábban, mindig kárpótolták a vendégeket. Sokan azt is sérelmezik, hogy a zenész nem egy emailben vagy privát Facebook-üzenetben fogalmazta meg a panaszát, és küldte el azt direktben az étteremnek, hanem kiírta mindezt a hivatalos oldalára.

Az ügy tegnap késő estére sem csillapodott, és ByeAlex egy újabb bejegyzést tett közzé, melyben hosszasan taglalja a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.