2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Úgy elbánt kétéves gyermekével a szadista anya, hogy azóta is szondatáplálásra szorul

Forrás: Shutterstock -
sérülés gyermekbántalmazás anya kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskorú többrendbeli veszélyeztetése miatt tartóztatott le az ohiói rendőrség egy 27 és egy 29 éves nőt, miután egyikük gyermekeit borzalmas állapotban szállították kórházba.

A Law & Crime értesülései szerint Amber Lynn Cave (27) és Haley Jones (29), akik egy háztartásban éltek, mindketten felelősek voltak Cave két- és hároméves gyermeke állapotának kialakulásáért.

A letartóztatás egy telefonos bejelentést követően történt, melynek keretében Jones elmondta, hogy míg a harmadik gyermekével várandós Cave kétéves fia a fürdőkádban ült, a hároméves kisfiú megnyitotta a hideg vizet, így a fürdővíz lassan jéghideggé vált. Csak nagyjából 15 perc múlva vették észre, hogy a kicsi a teljesen kihűlt vízben ücsörög, ám akkor már késő volt, takarókba bugyolálva sem tudták őt felmelegíteni.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

A kórházba érkezéskor megállapították, hogy a gyermek alultáplált és több zúzódást is észrevettek a testén, beleértve a fejét is, melyeket az anya azzal magyarázott, hogy kisfia bőre érzékeny és minden kisebb nyomástól belilul. Cave másik fia is tele volt kék-zöld foltokkal, ezért mindkettejüket az intenzív osztályra szállították.

A hároméves gyermeket néhány napon belül kiengedték a kórházból és nevelőszülőkhöz került, ám a kétéves fiúcska állapota olyan súlyosnak bizonyult, hogy azóta is csöveken keresztül táplálják. A hatóságok úgy döntöttek, nem kerülhet vissza az anyjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.