Janicsák Veca sírva kéri rajongói segítségét: nagy baj történt

Forrás: TV2 -
baleset tűz tragédia katasztrófa Janicsák Veca segítség családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó videót tett közzé a népszerű énekesnő. Janicsák Veca a felvételen egy porig égett családi ház romjai között áll és könnyes szemmel kéri a rajongóitól, hogy segítsenek.

Hatalmas volt a pánik április közepén Budakeszin, amikor több családi ház is teljesen leégett. A megsemmisült épületek közt van az Ispán-család otthona is, akik régi ismerősei és jó barátai Janicsák Vecának. Az énekesnő ezért arra kér mindenkit, hogy segítsen a bajba jutott embereknek.

A tüzet szándékos gyújtogatás okozta, Ispánék szomszédjában ugyanis valaki felgyújtotta a lakókocsikat, a lángok pedig továbbterjedtek és több ház is teljesen leégett. A szörnyű esetről a család fiatal tagja, Péter mesélte el a részleteket a Facebookon.

Forrás: TV2

"Az autók közt rohantam Budakeszi főutcáján, mire hazaértem, a nagymamámat pont kihozták az égő épületből, addigra nem csak a tuja égett. Nagymamámat unokaöcsém és barátnőm segítette a lépcsőn az emeletről, de addigra már robbantak be az ablakok körülöttük. Nagymamámnak mindene odalett."

Veca azért is viseli ennyire a szívén az Ispán-család sorsát, mivel nekik köszönheti, hogy nagymamája túlélte az infarktust. Az énekesnő ugyanis egykoron szomszédja volt a most bajba jutott embereknek.

– idézte a Bors Janicskák Veca videóját.

Ha valaki segítene az Ispán-családon, ide kattintva tájékozódhat a részletekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.