Lady Gaga zokogott: megható fotót osztott meg az énekesnő

fotó dal Poker Face díj Lady Gaga Grammy Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga szinte a semmiből robbant be a köztudatba, és egy évtized alattt a világ egyik legsikeresebb előadóművésze lett.

Lady Gaga debütáló albuma, a Fame (Hírnév) tizennégy évvel ezelőtt jelent meg, és a rajta található slágerek szempillantás alatt felkerültek a rádiók lejátszási listáira. A lemez el is nyerte a legjobb dance/elektronikus korongnak járó Grammy-díjat, a Poker Face pedig az év legjobb dance slágere volt a zenei Oscar-díj zsűrije szerint.

A napokban adták át az idei Grammy-díjakat, az esemény pedig előhívta a régi szép emlékeket Lady Gagából is. Az énekesnő megosztotta azt a fotót, ami az első Grammy-díja után készült, és amin zokogva ül az öltözője kanapéján.

Az elmúlt évtizedben Lady Gaga megnyert mindent, amit énekesnő csak elnyerhet. Karrierje legnagyobb sikere, hogy egy éven belül megkapta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot, a Grammyt és a brit filmakadémia elismerését, a BAFTÁ-t is. Ez előtte még egy női előadónak sem sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.