Dózsa György úti gázoló M. Richárd halála sztrókot kapott M. Richárd M. Richárd sztrók M. Richárd állapota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a 2017-ben ittasan vezető és két ember halálát okozó M. Richárd meghalt. A férfi a második sztrókja után borzasztó állapotban volt, de már előtte is 50 kilót fogyott a börtönben. 

A férfi előbb tavaly kapott sztrókot, amiből felépült, majd - a második - áprilisi agyvérzése után mesterséges kómában tartották orvosai, de nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: MTI/Mónus Márton

Mocsai Gergely, a férfi jogi képviselője a Borsnak csütörtökön még arról beszélt, hetek óta nincs változás az ügyfele állapotában. "Azt kijelenthetem, hogy életben van, ha nem így lenne, arról már tudnék" - nyilatkozta.

M. Richárd csütörtökön este hunyt el, halálának hírét családja tudatta a közösségi-oldalakon.

M. Richárd három és fél évnyi börtönbüntést kapott a két ember halálával járó baleset okozásáért. A férfi még 2017-ben a megengedett sebesség többszörösével száguldozott Budapesten, amikor ütközött egy szabályosan haladó járművel és mindkét autó a közeli buszmegállóba csapódott. A várakozók közül hárman megsérültek, a vétlen autó utasai közül azonban ketten életüket vesztették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.