Kiderült, kik a súlyos sérültjei a tragikus csepeli mentőautó-balesetnek

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
halál Csepel baleset sérült mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kik a súlyos sérültjei a Csepelen történt balesetnek, amelyben egy személyautó egy mentőautóval ütközött.

Mentőautó és személygépkocsi ütközött össze a főváros XXI. kerületében, Csepelen. A baleset a Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében történt. Az ütközéskor a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt. A balesetben többen megsérültek, a mentővel ütköző Honda 48 éves vezetője a helyszínen életét vesztette, ahogy az az 5 hónapos baba is, akihez a mentőautóval siettek.

Helyszíni fotók a balesetről Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Két fiatal fiú és egyikük édesanyja a súlyos sérültjei a balesetnek, ők a személyautóban utaztak. Kiderült, hogy a két fiatal fiú egy focicsapatban játszott. "A fiam két csapattársa és az egyik fiú szülei voltak. Válságos az állapotuk" - idézi a Ripost az egyik kommentelőt. "Tegnap este kórházba szállították egy egykori Csep-Gól játékosunkat és további két utastársát egy súlyos autóbaleset következtében. A személyautó sofőrje közvetlenül az eset után életét vesztette. Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak és reméljük, hogy mihamarabb felépülnek a balesetet szenvedők" - írták a Csep-Gól FC Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.