Elképesztően néz ki Schorbert Norbi és Rubint Réka idősebb fia: fotó

Rubint Réka Schobert Norbi Schobert Norbika edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először posztol nagyobbik fiáról, Norbiról Rubint Réka. Az édesanya nagyon büszke a gyermekére. Van is mire, Norbi igazán elképesztő formában van. 

"Amikor a fegyelmezettség szorgalommal párosul. Amikor nincs lehetetlen, csak a CÉL :
változni és változtatni! Kicsi volt és mennyit csúfolták a súlya miatt ... de Ő megrázta magát és változtatott! Mert a CSODA mindenkiben ott van ... én pedig MÉRHETETLENÜL büszke vagyok Rád" - írta az alábbi kép kíséretében Réka az Instagramon.

De nemcsak Norbika, most már legkisebb gyermekük, Zalán is a sport szerelmese. "Zalán,a legkisebb Fiam egyéves átalakulása! Először is, nem volt rákényszerítve az Update! Ette az iskolai menzát, a gyorséttermi nuggets-t és úszott. Ennyi. Bal kép az eredmény. Csúfolták, beszóltak neki és nekem is! Megelégelte! Ő is! A sok tökéletes kommentelőt. Norbika a példaképe. 1 éve csak az update1.hu ételeit eszi. Menza off! Otthon Réka ránt neki csirkét Update panírban és állandóan engem kérdez, mi hány pont! Jobb oldalt az eredmény és még nem a vége! Nagyon-nagyon büszke vagyok rá! Lelkileg is más ember lett! Hát ennyire jó gyereknek is a szénhidrátcsökkentett Update termék" - tette közzé a minap Norbi, akinek posztjában a változás jól látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.