Spriccelés miatt esett egymásnak Kiszel Tünde és Tornóczky Anita: érik az év celebbotránya

Forrás: Kiszel Tünde/Instagram -
üzengetés tévézés balhé celebbotrány műsorvezető Kiszel Tünde Tornóczky Anita botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt helyen robbanhat ki az év eddigi legnagyobb celebbotránya. A naptárdíva hosszú bejegyzésben reagált a napokban felröppent pletykákra, és írásában nemcsak beszédhibásnak, de kvázi hazugnak is nevezete egykori kollégáját.

Medgyessy Péter egykori magyar miniszterelnök nevelt lánya, Tornóczky Anita több tévéműsorban is kipróbálta magát, házigazdaként és versenyzőként egyaránt. Az utóbbi időben azonban a képernyőtől távol éli életét, és csak ritkán vállal szerepet szórakoztató produkciókban, ám legutóbb igen emlékezetesre sikerült a jelenléte, mivel megnyerte A Konyhafőnököt. Ennek ellenére nyomós oka van annak, hogy visszavonult a kereskedelmi televíziózástól.

– idézi Tornóczkyt a 24, aki nemrég Palik László műsorának volt a vendége. A fenti megszólalás hamar eljutott Kiszel Tündéhez is, aki nem fukarkodott a szavakkal, mikor billentyűzetet ragadott, hogy reagáljon egykori kollégájának mondandójára.

– kezdi terjedelmes bejegyzését az Instagramon Kiszel Tünde.

"Arra már nem is gondolok, hogy vannak olyan emberek akiknek a szomszédja, barátnőjének a barátnője, esetleg az exférje vagy mondjuk a nevelőapja kicsit megegyengesse az útját egészen a Mokka műsorvezető székéig. Te biztos nem tartozol ezen emberek közé, de azért meggondolhatnád, hogy kit milyennek állítasz be."

A naptárjairól is híres egykori képernyős a posztja egy későbbi részén is odaszúr Anitának, és kvázi azzal vádolja, hogy hazudik ("legközelebb próbálj meg pontos információkkal szolgálni"), majd kritizálja őt beszédhibája miatt is. A nyílt levelet végül azzal zárja, hogy megköszöni Tornóczkynak a visszajelzést, mert Kiszel szerint ez az egész ügy is csak azt bizonyítja, hogy jól végezte a dolgát "ha ennyi év után egyes embereknek még mindig én ugrom be meghatározó történeteik főszereplőjeként!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.