Hoppá! Szegedi Fecsó menyasszonya G.w.M kedvéért bújt dominaszerkóba

zene saját dal Géczi Bea G.w.M Szegedi Fecsó menyasszony Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadító fotót tett közzé Instagram-oldalán Géczi Bea, aki nem csinált titkot abból, hogy Kulcsár Edina szerelmének is köze van ahhoz, hogy láncos szerelésben mutatta meg magát.

Szegedi Fecsót az emberek többsége a Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerte meg, ahol Vasvári Vivien férjeként szerzett hírnevet magának. A pár azóta elvált, és az üzletember már rá is talált új szerelmére, ám nem alakult zökkenőmentesen az új kapcsolata sem. Fecsó alig pár hónapja fedte fel, hogy új párja, Géczi Bea tavaly várandós volt, ám sajnos elvetélt és a baba elvesztése után szakítottak.

A rövid szünet után mégis újra egymásra találtak és Fecsó meg is kérte Bea kezét. A nő igent mondott és a pár már az esküvöre készül, amit a tervek szerint Las Vegasban tartanak majd. Bea azonban nem csak a menyasszonyi ruhák közt válogat, és úgy tűnik, nem veti meg az erotikus darabokat sem. A legújabb, vadító fotóján ráadásul megjelölte G.w.M-et is, azaz Kulcsár Edina szerelmét, aki nemrég cserben hagyta rajongóit egy koncerten.

Géczi Bea ugyanis első saját dalán dolgozik és ebben nem más, mint a fiatal rapper, G.w.M és annak produkciós cége van a segítségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.