Vajna Timi is megemlékezett a múlt héten elhunyt Berki Krisztiánról

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi búcsú Berki Krisztián halála emlék Vajna Tímea Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken rejtélyes körülmények között életét vesztette a médiasztár, Berki Krisztián. A családja még mindig nem tudta felfogni, hogy meghalt a kétgyermekes családapa, akit nemcsak a rokonok, hanem az ismert emberek is gyászolnak.

Hajdú Péter, Schobert Norbi, Rubint Réka és Ambrus Attila is megemlékezett már Berki Krisztiánról. Sőt a napokban névrokona, az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián is érzelmes sorokban vett búcsút a médiasztártól. Berkiről posztolt nemrég az egykori filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye is, aki nemrég szerezte meg amerikai állampolgárságát.

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi Instagram-oldalán emlékezett meg Berki Krisztiánról. A mindössze 24 óráig elérhető bejegyzését a Blikk vette észre. A fotó már nem látható, de a lap idézte cikkében azt a pár sort, amit az Amerikában élő modell odaírt a közös képük mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.