Kitálalt Berki Krisztián ügyvédje: elmondta, tényleg hatalmas adóssága volt-e a celebnek

Forrás: -- -
vagyon ügyvéd adósság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián ügyvédje tiszta vizit öntött a pohára. Elárulta, milyen volt a sztár anyagi helyzete valójában.

Berki Krisztián május 6-án távozott az élők sorából, lakásának erkélyén kislánya, Natasa talált rá. A celeb haláláról és anyagi helyzetéről egykori ügyvédje nyilatkzotott. "A halála napján fél 9-kor hívtak a helyszínről, hogy akkor a Berki úr halála kapcsán ki fogja képviselni a családot" - kezdte Szilágyi Roland.

"Úgy tudom, hogy megvan az eredménye a boncolásnak, de azt is egészen konkrétan tudom, hogy erről a család még nem kapott hivatalos értesítést" - árulta el az ügyvéd, aki 4 évig képviselte Berki Krisztián ügyeit, jó barátok is lettek. Elmondása szerint a celeb már akkor légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küzdött, amik a testépítő múltjának a hozadékai voltak. Erre jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, ezek miatt elindult Krisztián a lejtőn. Az utolsó időszakban már az ügyvédjével sem volt a régi a viszonyuk.

Berki Krisztián anyagi helyzetéről vallott ügyvédje Forrás: --

"Megjelent nagyon sok helyen, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára, ez azért teljesen nem igaz. Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, amiben ő rendelkezett - kvázi előre látva ezt - a halála esetére szóló kedvezményezetti pozícióban lévő személyekről. Az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincsen semmije a nevén" - mondta az RTL Klubnak az ügyvéd.

Elmondta, pont olyan tartozásai voltak, mint bármelyik embernek, nem nagy összegek, kivéve a laksáfelújítás körüli ügy. Több millióval tartozott a kivitelezőnek, ennek a rendezése már Mazsira hárult.

"Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az elmúlt egy évben, ami összejött, és folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok. Nehezen tudott ő ebből lelkileg kijönni." - mondta még az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.