Így bulizik Majka felesége: Hajni mozgását mindenki irigykedve figyeli - Videó

Majoros Hajnalka videó Dundika Majka tánc Majoros Péter VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate, a Dundikaként ismertté vált Hajni élete talán legboldogabb időszakát élheti. Több mint egy évtizednyi együttélés után tavaly ősszel összeházasodott szerelmével, Majkával, most pedig szinte minden idejét gyermekeivel töltheti.

Az ismert rapper, műsorvezető és zsűritag, Majoros Péter felesége azonban nem a négy fal között éli az életét és nem felejtette el, hogyan kell kiereszteni a fáradt gőzt. Erről árulkodik az a videó, amit maga Majka tett közzé saját Instagram-oldalán. A rövidke felvételen Hajni látható, amint a VOLT Fesztiválon tombol és fiatalos energiával táncol.

A kommentelők is imádják Hajni mozgását és valaki csak annyit írt, hogy ilyen, amikor "egy anya kiszabadul".

Nemcsak Majka, hanem felesége, Majoros Hajni is rendkívül aktív a közösségi médiában. A napokban például egy megható posztot tett közzé, melyben büszkén osztotta meg a hírt követőivel, hogy elballagott az óvodából kisfiuk, Olivér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.