Gyászol a magyar színész és felesége: elveszítették kisbabájukat

Forrás: RTL -
Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien kisbaba gyász vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt egy év nem alakult túl jól Molnár Gusztáv számára. A több filmből és tévésorozatból, köztük a Drága örökösökből is ismert színész azután veszítette el munkáját, hogy volt felesége tavaly a nyilvánosság előtt vallott Molnár erőszakos viselkedéséről. A nő állítása szerint Molnár ittas állapotban bántalmazta közös gyermeküket.

Az ügy hetekre tematizálta a sajtót és még az év elején is nyílt leveleken keresztül üzengettek egymásnak a felek, Molnár Gusztáv, valamint jelenlegi és exfelesége. Az utóbbi hónapokban lecsillapodtak a kedélyek, legalábbis úgy tűnt, sikerül rendezni a konfliktust. Május elején azonban rendőrt kellett hívni a színészhez, és nem más, mint kedvese kérésére riasztották az egyenruhásokat.

Molnár Gusztáv ugyanis öngyilkossággal fenyegetőzött, és párja, Molnár-Fazekas Vivi nem volt biztos abban, hogy képes lesz megállítani a férjét. Szólt az egyik ismerősének, aki azonnal tárcsázta a rendőröket.

Molnár Gusztáv és felesége, Vivien Forrás: RTL Klub

nyilatkozta májusban a színész, aki most újabb döbbenetes dolgokat árult el.

Molnár nemcsak Benedek nevű kisfiát veszítette el, akit csak felügyelet mellett láthat, hanem új párjával közös babáját is. Molnár-Fazekas Vivien két hónappal ezelőtt elvetélt – írja a HOT! magazinra hivatkozva a Bors.

– árulta el a színész felesége, aki szerint a babának még nem lett volna meg a kiegyensúlyozott szülői háttere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.