Nem is gondolnád, milyen fontos egy párkapcsolatban az egymás előtti szellentés

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat fing orvos szellentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandó téma a szerelmespárok kapcsán, vajon normális dolog-e az, hogy a felek szellentenek a másik előtt, vagy inkább vissza kellene fogni magunkat szerelmünk előtt. dr. Karan Raj most elárulta, miért fontos a pukizás egy kapcsolatban.

Nagy népszerűségnek örvend a TikTokon dr. Karan raj sztárdoki, aki rendszeresen kínos, vagy épp gusztustalan témakörökben fejti ki a véleményét. Korábban arról is beszélt már videóiban, miért érdemes gyakran cserélni az ágyneműt, és arról is, hogy miért nem tanácsos órákig székelni a vécén.

A sztárdoki ezúttal arról beszélt, miért fontos egy párkapcsolatban, hogy egymás előtt is merjenek szellenteni a felek-szúrta ki a Bors.

"A baktérium, ami a beleidben él, gázokat termel az olyan ételek megemésztése után, amelyekkel mi magunk még nem végeztünk – ilyenek például a lassú felszívódású rostok, a zöldségek és a gyümölcsök is"

– mondta korábbi videójában Raj.

Forrás: Shutterstock

Szerinte azok a párok, akik egymás előtt szellentenek, együtt is nevetnek, ami boldogsághormont termel. Úgy véli, ez összességében egy jobb párkapcsolathoz vezet, hiszen a humor fontos szerepet játszik egy szerelmespár életében.

A doki szerint tehát az egymás eőtti fingás nemcsak a boldog párkapcsolatban, de az egészségben is fontos szerepet játszik, a gázok szándékos visszatartása ugyanis egészségtelen. A bélgázok egy idő után visszaszivárognak a szervezetbe, és büdös leheletként köszönnek vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.