Solti Bernadett Solti Ádám eltitkolt gyereke Solti Ádám Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Solti Ádám évekig csalta feleségét, Solti Bernit. A színésznek a szeretőjétől gyereke is született. Berni megbocsátott férjének, most pedig a TV2 Drágám, add az életed! műsorában is szerepelnek. A pár most a a Tényekben beszélt arról, hogyan viselik a körülöttük kialakult botrányt, és hogy ők maguk miként oldották meg problémáikat. 

"Minket a nehézségek összekovácsoltak, és én hálát adok igazából ezekért a nehézségekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb lett... Két évvel ezelőtt nekem benne volt a pakliban szinte minden nap, hogy nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk, de most már ez annyira stabil, hogy egy ilyen játékot is be tudtunk vállalni. Már nem lesz válás belőle" - nyilatkozta Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.