Akonnel és a Halott Pénzzel zár szombaton a látogatói rekordokat döntő EFOTT

Forrás: Krisztian Bodis/ EFOTT sajtó -
EFOTT Halott Pénz Akon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, milyen nap van, az EFOTT-on garantáltan világsztárokkal találkozunk. John Newman brit énekes és Regard koszovói-albán DJ pénteken csinált hatalmas bulit, a legzöldebb, leghűsítőbb nyári zenei fesztivál szombati zárónapját pedig többek között Akon, Riton és a Halott Pénz teszi felejthetetlenné.

A világ számtalan nagy dance slágerének kölcsönözte hangját, és pénteken az EFOTT nagyszínpadát is felrobbantotta John Newman, a brit énekes. Love Me Again, Blame, Feel The Love – a Velencei-tó partján sem maradhattak el a legnépszerűbb számok.

A BT Koncert Arénába is jutott nemzetközi sztár péntek estére: a koszovói-albán DJ, Regard Ride it című dalával számos slágerlistát és fesztivált hódított meg, és immár az EFOTT sem kivétel. Király Viktor, az Irie Maffia és a Follow the Flow is hozzájárult a felejthetetlen estéhez a fesztivál látogatói számára, akik továbbra is rekordszámban buliznak a sukorói szabadstrandon.

Forrás: Krisztian Bodis/ EFOTT sajtó

Világsztárokból pedig a szombati zárónapon sem lesz hiány az egyetemi hallgatók kedvenc nyári fesztiválján. A nagyszínpadot az amerikai-szenegáli hip-hop és R&B előadó, Akon forrósítja fel, akinek a nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint a Locked Up, a Lonely, a Smack That vagy az I Wanna Love You. Akon több millió lemezt adott el világszerte, ötször jelölték Grammy díjra és az első szóló előadó a világon, aki egyszerre foglalta el a Billboard Hot 100 első és második helyét.

Az elektronikus zene kedvelői legalább ennyire várják Riton fellépését is, hogy a sukorói éjszakába harsoghassák a Friday világszerte ismert sorait: „It's Friday again, then Saturday, Sunday (what?)" A magyar sztárok közül többek között a Margaret Island, Azahriah, az Anna and The Barbies, a Blahalouisiana és a Halott Pénz gondoskodik a felejthetetlen estéről.

„Az utolsó napon, szombaton is két kültéri színpadot, két arénát, számtalan zenei színpadot, család- és hallgatócentrikus programokat, valamint rengeteg meglepetést kínál látogatóinak az EFOTT. Eddig az időjárás nagyon kegyes velünk, és úgy tűnik, hogy ma is tökéletes fesztiválidő lesz. Tegnap az esti órákban erősödött meg a szélmozgás, ami az egyik nagyszínpadi koncert pirotechnikai showelemét szerencsétlen módon befújta a nádasba, így egy kisebb tűz okozott izgalmat, de a tűzoltók perceken belül eloltották és kezelték a helyzetet" – tájékoztat Budai Marcell, az esemény sajtófőnöke.

Hozzáteszi: aki pedig öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne ünnepelni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek és különleges gasztronómiai élmények várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.