Kórházba került Azahriah szeretője: nyílt seb keletkezett a fiatal lány fején

Instagram -
Azahriah szexbotránya Budai Laura Azahriah baleset kórház fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal magyar énekes, Azahriah májusban azzal került a címlapokra, hogy egy fesztiválon a nyilvános vécék mögött szexelt az egyik rajongójával. Az esetről ráadásul videó készült, mely vírusként terjedt az interneten. Az énekes mellett a megcsalt barátnője is elmondta már a véleményét az ügyről, a napokban viszont megszólalt az említett rajongó is.

Miközben Azahriah és megcsalt barátnője, Luna az eset óta kibékültek, Laura élete teljesen felfordult. A lány édesanyja a tévéből tudta meg, mi is történt a gyermekével és hatalmas veszekedéssel végződött a szóváltás. Az anya-lánya páros viszonya azóta rendeződött, de Laura élete nem ért nyugvópontra. A lány ugyanis a napokban egy ijesztő fotóval sokkolta követőit.

Azahriah Fotó: Instagram

A lány egy olyan képet tett közzé Instagram-történetében, melyen véres fejjel látható. A követői egyből üzenetekkel bombázták, hogy megtudják, ki és miért verhette össze Laurát. A pletykákra végül újabb posztban reagált a tini és megmutatta bekötözött fejét.

– idézte a posztot a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.