Több mint tíz métert zuhant Áron, a fiatal srác, aki kiesett a balatoni óriáskerékből

Balaton Sound Antal Áron óriáskerék videó baleset kizuhant az óriáskerékből Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas volt a pánik, miután egy fesztiválozó kiesett a Balaton Soundon felállított óriáskerékből. A fiatal férfi több mint tíz métert zuhant, és nagy szerencséjére egy fa tompította a földre érkezését.

A Life.hu is beszámolt arról, hogy súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a fiatalt, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon. Nem tudni, hogy a srác hogyan eshetett ki, de hatalmas szerencséje volt, hogy egy fa koronája lassította a zuhanását. A férfi ennek ellenére komolyan megsérült és a közeli kórházbba vitték, ahol megműtötték.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A Blikk felkereste Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki elárulta, milyen sérüléseket szenvedett a fesztiválozó.

A fiatal férfi állapotáról napokon keresztül nem érkeztek friss hírek, ám nemrég saját maga beszélt a sérüléseiről. Antal Áron ugyanis a kórházi ágyon fekve, videóban üzent az érte aggódóknak. A srác elárulta, hogy Kaposváron kezelik, ahol volt egy gerincműtétje, amely után az intenzív osztályra került. Egy hete van a kórházban és azt ígérte, hogy hamarosan újabb videóval jelentkezik az állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.