Baukó Éva védelmébe vette VV Anettet: szerinte a lány nem tudott elszakadni a hírnévtől

Forrás: Instagram -
Béres Anett VV Anett teaszertartás teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta VV Anettről és Sárfány Emeséről szólnak a hírek, újabb és újabb részletek derülnek ki a teaszeánszról. Anett a szertartás után tűnt el a siklósi erdőben, később pedig ruha nélkül, törött csontokkal találtak rá. Baukó Évának természetesen markáns véleménye van a történtekről, és ennek a közösségi oldalán hangot is adott.

Baukó korábban már keményen kiosztotta Sáfrány Emesét, ám akkor letiltotta a Facebook. Mostani posztjában Anettről ír, őt viszont a védelmébe vette. Azt írja, rengeteg negatív kommentet olvasott Anettről, de a lány ezt nem érdemli meg. Szerinte Anett nem tudott elszakadni a hírnévtől, mindig celeblányokba kapaszkodott, az ő társaságukat kereste. Azt hitte, hogy így újra népszerű lesz. Anett naiv volt, és ez lett a veszte. Aleskáról azt írta, továbbra is álszentnek, képmutatónak gondolja, hiszen ő vitte ebbe bele Béres Anettet.

Baukó Éva védelmébe vette Béres Anettet Instagram

Sáfrány Emese azt állítja, ő nem ivott a főzetből. Így emlékszik a történtekre:
"Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem, nem volt ott. Örökkévalóságnak tűnt az az idő, mire megtalálták. Kétségbeestem, minden megfordult a fejemben. Anett-tel egyeztettem, ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felébredni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.