"Nem vagyunk drogosok" - Sáfrány Emese megszólalt a teaszertartásról

Forrás: Aleska Diamond -
teaszertartás Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese, vagyis Aleska és VV Anett voltak ott azon a siklósi teaszertartáson, amin a volt valóságshow-sztár súlyosan megsérült. Aleska most további részleteket árult el az ott történtekről.

Meztelenül, törött bokával és törött bordákkal találtak rá Béres Anettre, miután egy teaszertartást követően eltűnt a siklósi erdőben. Az Ayahuasca nevű hallucinogén főzetből fogyasztott, és úgy tudni, hogy képzeletbeli hüllők elől menekült. Több órás műtéten esett át, jelenleg mozdulatlanul kell feküdnie.

Sáfrány Emese leszögezte, csak meg akartak tisztulni, nem drogosok Forrás: Aleska Diamond

Sáfrány Emese is ott volt a szertartáson, de elmondása szerint ő nem fogyasztott a főzetből. Most újabb részleteket árult el a történtekről

"Már világos volt, amikor Anett felébresztett, hogy menjünk haza. Csak a cuccainkért mentem el, mire visszaértem, nem volt ott. Örökkévalóságnak tűnt az az idő, mire megtalálták. Kétségbeestem, minden megfordult a fejemben. Anett-tel egyeztettem, ő is hozzájárult, hogy beszéljünk a történtekről, hogy tanulság legyen mások számára. Nem vagyunk drogosok, nem fogyasztottunk ilyen szereket. Csak meg akartunk tisztulni, mert mindketten nehéz időszakon vagyunk túl. Minden percben arra gondolok, mit tehettem volna, hogy ez ne történjen meg. Szeretnénk ebből a rémálomból felébredni" - mondta a Borsnak Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.