A nagy Norbiréka biznisz Rubint Réka lejáratás fitneszbalhé Schobert Norbi Schobert Norbert lejárató kampány fitneszbotrány Béres Alexandra
Megdöbbentő dolgokat állít egy internetes viccoldalt üzemeltető fiatal férfi. Dávid úgy véli, rájött arra, hogy kik állhatnak a Schobert-Rubint házaspárt évek óta lejárató Facebook-csoport hátterében.

Király Dávid Izmael szerint Béres Alexandra állhat A nagy Norbiréka biznisz mögött, ahol közel 40 ezer tag szórakozik Schobert Norbin és családján. A csoport üzemeltetői, de a kommentelők sem kímélik a fitneszházaspárt és naponta kerülnek fel az újabb, lejárató posztok az oldalra. A fiatal férfi bizonyítékokat is szerzett a Blikk szerint.

A lap megkereste az érintetteket, elsőként a lejáratókampány célkeresztjében álló Schobert Norbit, akivel nemrég a Life.hu is interjút készített.

"Ha ez igaz, hogy valaki közel nyolc évet szán rá, hogy támadja a feleségemet, a gyermekeimet, jómagamat, a vállalkozásomat és az üzleti partnereimet, illetve az életmódot váltani vágyó embereket és a Réka edzéseire, táboraiba járó vendégeket, azok gyerekeit támadja és mindezt esetleg alapító adminként hagyja, egyszerűen felfoghatatlan számomra" – kezdte a portálnak Norbi.

Forrás: Béres Alexandra / Instagram

A Blikk ezután felhívta a lejáratással vádolt Béres Alexandrát is, aki határozottan állította, hogy semmi köze sincs a csoporthoz, sőt elárulta, milyen a viszonyuk a fitneszházaspárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.