A nagy Norbiréka biznisz Rubint Réka lejáratás fitneszbalhé Schobert Norbi Schobert Norbert lejárató kampány fitneszbotrány Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokat állít egy internetes viccoldalt üzemeltető fiatal férfi. Dávid úgy véli, rájött arra, hogy kik állhatnak a Schobert-Rubint házaspárt évek óta lejárató Facebook-csoport hátterében.

Király Dávid Izmael szerint Béres Alexandra állhat A nagy Norbiréka biznisz mögött, ahol közel 40 ezer tag szórakozik Schobert Norbin és családján. A csoport üzemeltetői, de a kommentelők sem kímélik a fitneszházaspárt és naponta kerülnek fel az újabb, lejárató posztok az oldalra. A fiatal férfi bizonyítékokat is szerzett a Blikk szerint.

A lap megkereste az érintetteket, elsőként a lejáratókampány célkeresztjében álló Schobert Norbit, akivel nemrég a Life.hu is interjút készített.

"Ha ez igaz, hogy valaki közel nyolc évet szán rá, hogy támadja a feleségemet, a gyermekeimet, jómagamat, a vállalkozásomat és az üzleti partnereimet, illetve az életmódot váltani vágyó embereket és a Réka edzéseire, táboraiba járó vendégeket, azok gyerekeit támadja és mindezt esetleg alapító adminként hagyja, egyszerűen felfoghatatlan számomra" – kezdte a portálnak Norbi.

Forrás: Béres Alexandra / Instagram

A Blikk ezután felhívta a lejáratással vádolt Béres Alexandrát is, aki határozottan állította, hogy semmi köze sincs a csoporthoz, sőt elárulta, milyen a viszonyuk a fitneszházaspárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.