"Legfeljebb majd zsákokból öltözködöm" - Király Linda őszintén vallott a nehézségeiről

Forrás: Király Linda/Instagram -
szakember felújítás szakemberhiány Király Linda építőanyag lakásfelújítás nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda tavaly év végén szánta el magát arra, hogy felújíttatja az otthonát. Az eredetileg csak pár hónaposra tervezett munkálatok azonban mai napig húzódnak, az énekesnő pedig bérlakásban kénytelen élni, miközben fizeti a szakembereket és az építőanyagokat.

A felújítást nehezíti, hogy nemcsak szakemberekből, hanem építőanyagból is hiány van. Király Lindának ugyan sikerült találnia egy megfelelő csapatot, akik elvégzik a munkát, de arra nem számított, hogy lesznek olyan alapanyagok, melyekre hónapokat is kell várni. A felújítás lassan, vagy egyáltalán nem halad, az énekesnő viszont megelégelte a várakozást.

Forrás: Király Linda/Instagram

– mesélte a Blikknek Linda, aki elmondta azt is, hogy a szakemberek túlterheltsége miatt a gardróbját az asztalos majd csak szeptemberben kezdi el készíteni.

"De nem érdekel, én akkor is beköltözöm, amint lehet, legfeljebb majd zsákokból öltözködöm."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.