Béres Anett megtörte a csendet: "Óriási hibát követtem el"

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett VV Anett tea szeánsz baleset hallucináció ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt kis híján tragédiával végződött a Siklós közelében megrendezett spirituális szeánsz, melyen részt vett az egykori reality-sztár, Béres Anett, valamint Sáfrány Emese is.

Az ismerősök szerint Anett azért ment el a sámánszeánszra, mert kisebb hullámvölgybe került a kapcsolata és válaszokat szeretett volna kapni élete kérdéseire. A hallucinogén szer hatására azonban olyan látomásai lettek, melyek megrémítették, elszökött és csak másnap reggel, egy közeli szőlőbirtokon találtak rá. Anett anyaszült meztelenül, öntudatlan állapotban feküdt a tőkék között.

Forrás: Béres Anett/Instagram

Anett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy több műtéten is átesett, az első beavatkozás során pedig hat órát töltött a műtőben. Nemrég megvolt az utolsó operációja is, erről pedig már ő maga írt saját Instagram-oldalán. Az egykori villalakó most először adott életjelet magáról, és hosszasan hálálkodott a megannyi támogató üzenetért, melyeket az utóbbi időben kapott.

Ígérete szerint hamarosan részletesen is elmondja a történteket, bármennyire is szégyelli most magát. Mint írja, óriási hibát követett el. Az orvosoknak hála azonban nem lesz maradandó sérülése.

A teljes posztot ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.