Törölközőben mutatta meg pocakját Szilágyi Szilvi, Caramel állapotos kedvese

Caramel fotó terhespocak Szilágyi Szilvia Caramel felesége várandósság Molnár-Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és Szilvi első gyermeke 2014-ben született meg, ám nem sokáig élvezhették a boldog éveket. Kislányuk hároméves volt, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála. A betegség hatalmas kihívás elé állította a fiatal szülőket, de együttes erővel végigcsinálták az embert próbáló kihívást.

Az énekes és felesége már régóta szeretett volna egy második közös gyermeket, de valamiért nem jött össze a baba. Nyolc évvel kislányuk megszületés után, idén májusban azonban örömhírről számoltak be, ugyanis Szilvi ismét várandós lett. A hír hallatán a követők fel is tették a kérdést, hogy miért vártak ennyit, mire az anyuka őszinte válaszában kifejtette, hogy hiába próbálkoztak, többször is elvetélt.

Szilvi a hír bejelentése óta rendszeresen posztolja a fotókat és a friss híreket az állapotáról, így a követőik napról napra láthatják, hogyan nő a fiatal kismama terhespocakja és benne a kisfia. Legújabb fotóját egy különleges helyszínről, szállodai szobájukban készítette. Caramel, Szilvi és kislányuk ugyanis elutaztak nyaralni, méghozzá az olaszországi Jesolóba, ahová már 11 éve térnek vissza.

Szilvi törülközős fotóját ide kattintva nézhetitek meg az influenszer Instagram-történetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.