2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Tömegszerencsétlenség Berettyóújfalunál: ketten meghaltak, kilencen megsérültek

Berettyóújfalu tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketten meghaltak és kilencen megsérültek - közülük nyolcan súlyosan - a 42-es főúton vasárnap hajnalban történt balesetben, amelyben kisbusz ütközött össze egy kisteherautóval és egy traktorral - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat.

A police.hu-n azt írták: a baleset Földes és Berettyóújfalu között történt. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főutat lezárták, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik.

A baleset helyszínéről a mentők nyolc súlyos és egy könnyebb sérültet vittek el - közölte Molnár József hajdú-bihari mentésvezető. Két sérültet a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára vittek, kettőt Karcagra, ötöt a berettyóújfalui kórházba.


Debrecenben két súlyos sérültet, egy gyereket és egy felnőttet látnak el. Mindketten fej- és koponyasérülést szenvedtek, a gyereknek ezen kívül combsérülései is vannak - tájékoztatta az MTI-t az egyetem sajtóügyeletese.

Több baleset is történt vasárnap hajnalban: Biatorbágynál tehervonatok ütköztek, Bajánál pedig halálos vonatbaleset történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.