Vízzel töltötte meg a szemeteskukát, abban fürdőzött a kánikulában egy brit férfi

Anglia szemeteskuka kánikula hőség fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Magyarországon, hanem Európa több térségében is tombol a hőség. A kánikulát sokan a tengerparton, fürdőkben vagy besötétített, légkondicionált otthonukban próbálják átvészelni. Akinek azonban erre nincs lehetősége, az kénytelen kreatív eszközökhöz nyúlni.

Így tett egy angol férfi is, aki medence híján saját szemetesét töltötte tele vízzel. A kukát kihúzta az udvarára, majd a vélhetően kimosott tartályba beleengedte a hűsítő folyadékot. A házi barkács medencébe egy otthoni, kis létra segítségével tudott belemászni, a fürdőzést pedig az egyik szomszédja videóra is vette.

A férfi ugyanis nem egyszerűen megmerítkezett a kukányi vízben, hanem egy koktéllal a kezében élvezte az Egyesült Királyság legmelegebb napját. A medencés akcióról készült videó érdekes fordulatot vett, amikor a szomszéd a szemetes közelébe ért, ugyanis hosszas szóváltást követően össze akartak verekedni. A medencés férfi azonban elvesztette az egyensúlyát és a kukával együtt felborult– adta hírül a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.