Betegesen féltékeny lehetett a Bécsben meggyilkolt Renáta férje - megrázó részletek derültek ki a bűncselekményről

Fotó: Csudai Sándor -
gyilkosság házasság anya Bécs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején adtunk hírt arról, hogy a tunéziai Mahmoud N. valószínűleg megfojtotta Bécsben élő, magyar származású volt élettársát, illetve annak 14 éves lányát. Ö. Renáta két kisfia, a 9 éves Emirhan és a 6 éves Harun még egy teljes napig tartózkodott a holttestek mellett a szomszéd szobában, végül ők hívtak segítséget.

A hatóságok még mindig keresik a feltételezett tettest, akinek osztrák lapértesülések szerint számtalan országban élnek rokonai – többek között Németországban és Hollandiában is –, így bárhol megpróbálhatott elrejtőzni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk utolérte az áldozatok családját képviselő bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda vezetőjét, dr. Ujvárosi Veronikát, aki újabb megrázó részleteket közölt a szörnyűségről.

– részletezte dr. Ujvárosi Veronika, ezután pedig elmondta, hogy iratbetekintési lehetőséget kap az osztrák nyomozóktól, illetve a rendőrök kérdéseit tolmácsolja majd a családtagok felé, hogy válaszaikkal segíthessék a nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.