Kourtney Kardashian horrorbaleset Scott Disick baleset reality-sztár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legidősebb Kardashian-lány egykori párja szenvedett ijesztő balesetet most hétvégén Calabasas közelében. Scott Disick eddig ismeretlen okokból nekicsapódott egy villa kőből készült postaládájának, majd az autója az oldalára borulva állt meg az úton.

Scott a rendőrségi információk szerint egyedül utazott az autóban, és a balesetben más jármű nem volt érintett. Disick évekkel ezelőtt Kourtney Kardashian párjaként lett ismert, és sokáig szerepelt a híres-hírhedt családról szóló valóságshow-ban. Három gyermekük született, de 2015-ben szakítottak. Kourtney-re azóta rátalált a szerelem és nemrég kötötte össze az életét Traves Barkerrel.

Scott és Kourtney évekkel ezelőtt alkotott egy párt Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frazer Harrison

Disick balesete habár súlyosnak tűnt, a férfi karcolásokkal megúszta. A fején szerzett kisebb vágásokat, de amikor kiérkeztek a mentők, nem kérte az orvosi ellátást – írja a TMZ. A portál szerint még folyik a nyomozás, hogy megállapítsák, mi okozta a balesetet, de a rendőrség előzetes információi szerint Scott túl gyorsan hajtott a Lamborghinijével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.